Complete cursus websites bouwen
TIJDELIJKE INTRODUCTIE AANBIEDING
Investering: 117,-
Nu tijdelijk met onderstaande extra's:
Vergeet niet het volgende:
 •   Ik ontvang: naast het e-book: Levenslange updates, toegang tot de exclusiefe facebookgroep en De gids online geld. 
 •   Ik begrijp: Dat ik snel moet zijn en dat deze aanbieding slechts alleen de eerste 50 deelnemers profiteren van deze hoge korting.
 •   Ik snap: Dat ik direct toegang krijg tot de complete Cursus
 •   Ik weet: Dat ik mijn geld binnen 30 dagen kan terug krijgen als ik niet te vreden ben. Hiermee loop ik geen enkel Risico.
Betaal veilig met:
Complete cursus websites bouwen
TIJDELIJKE INTRODUCTIE AANBIEDING
Investering: 117,-
Nu tijdelijk met onderstaande extra's:
Vergeet niet het volgende:
 •   Ik ontvang: naast het e-book: Levenslange updates, toegang tot de exclusiefe facebookgroep en De gids online geld. 
 •   Ik begrijp: Dat ik snel moet zijn en dat deze aanbieding slechts alleen de eerste 50 deelnemers profiteren van deze hoge korting.
 •   Ik snap: Dat ik direct toegang krijg tot de complete Cursus
 •   Ik weet: Dat ik mijn geld binnen 30 dagen kan terug krijgen als ik niet te vreden ben. Hiermee loop ik geen enkel Risico.
Betaal veilig met:
Beste lezer,

Ik ben Ruben Harms, een 28 jarige internetondernemer met een passie voor het bouwen en programmeren van websites.

Krantenknipsel KVK
Van jongs af aan heb ik al interesse in het bouwen van websites en het ontwikkelen van applicaties. In mijn kindertijd bracht ik uren aaneen gesloten door achter mijn computer. Waar andere kinderen hutjes gingen bouwen en in de zandbak speelden zat ik achter mijn computer.

Zo spendeerde ik zowat mijn halve jeugd om uit te zoeken hoe je professionele websites kon bouwen. Te gelijkertijd verdiende ik er veel geld mee.

Het begon al vroeg
Vanaf mijn 10e jaar maakte ik mijn eerste eigen website. Hierop konden kinderen teletubbie kleurplaten downloaden om ze vervolgens uit te printen. Als ik er nu aan terug denk schiet ik in de lach!

Daar bleef het niet bij. Na mijn eerste website kreeg ik de smaak te pakken en wilde ik natuurlijk meer. Ik maakte de een na de andere website en ik merkte dat er veel geld mee te verdienen was.

“Jongste ondernemer van de regio”
Vier jaar later stapte ik naar de Kamer van Koophandel om mijn eigen design bureau te beginnen. Dit was best een bijzondere situatie, ik was 14 jaar toen ik mij liet inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Ik zie nog zo de verbaasde gezichten van medewerkers van de KVK voor me. 

Het inschrijven was geen probleem zolang mijn moeder hier maar akkoord mee ging. Begin 2004 was mijn inschrijving rond (zie krantenknipsel hiernaast). In die tijd bouwde ik vooral kleine websites omdat ik naast mijn bedrijf ook nog steeds naar school ging.
Ik stopte met school
Op mijn 16e jaar maakte ik mijn school af en besloot ik om niet meer verder te studeren. Na het nemen van deze beslissing kon ik me volledig richten op het bouwen en verkopen van websites. Toen begon het serieus te worden.

Mijn eerste websites waren Koffiewarenhuis.nl, Zelfrijden.nl, Schaakshop.nl en Ukien.nl. Dit zijn websites die overigens nog steeds online staan.

De meeste websites zijn ongewijzigd gebleven omdat dit een te dure investering was.
In 2004:
Nu geef ik trainingen en curssusen
Een ding dat ik in de loop der tijd gemerkt heb is dat heel veel mensen website bezoeken. Echter zijn er maar weinig mensen die weten hoe ze er één moeten maken, terwijl ze dit wel zouden willen.

Cursussen en trainingen
De laatste 2 jaar geef ik cursussen en trainingen op het gebied van websites bouwen. Zo leer ik mensen hoe ze snel en eenvoudig (in Jip en Janneke taal) een website kunnen bouwen.

Als ik alles wat ik nu weet uit een boek had kunnen leren dan had het me enorm veel tijd en geld bespaard.

De mensen die mij de afgelopen 2 jaar wisten te vinden waren vooral:
 •  startende ondernemers
 •  studenten
 •  mensen op zoek naar werk
 •  gepensioneerden
 •  freelancers
 •  alleenstaande moeders
 •  mensen die in hun vrije tijd graag aan een website werken
Geen geld betalen maar geld ontvangen 
Het bouwen van websites is niet iets wat je zomaar van iedereen te horen krijgt. Sterker nog, de industrie houdt deze informatie graag voor zichzelf. Dat is de voornaamste reden dat reclamebureaus hier nog iedere dag dankbaar gebruik van maken. Ze vragen torenhoge uurtarieven! Ik moet je eerlijk vertellen dat ik me hier ook nog steeds schuldig aan maak.

Het is makkelijk geld verdienen
Toch is het maken van een website makkelijker dan je denkt! Waarom zou je je zuurverdiende geld betalen aan dure reclamebureaus, als je zelf ook een website kunt maken? Draai nou eens de rollen om! Vraag zelf hoge uurtarieven voor het bouwen van een website. In deze tijden van crisis wil iedereen wel een centje bijverdienen.

In mijn E-book “Volledige Cursus Website Bouwen" ontdek je stap voor stap hoe je een website van begin tot eind kunt maken.
Wat je in deze cursus ontdekt

Het e-book van 338 pagina's bestaat uit de volgende hoofdstukken:

Hoofdstuk 1: Inleiding
Hierin geef ik je wat achtergrondinformatie, bespreek ik de structuur van het e-book met je en vertel ik je hoe je het e-book het beste kunt doornemen.

Hoofdstuk 2: Voorbereiden
In dit hoofdstuk ontdek je wat je nodig hebt om een website te bouwen. Je downloadt en installeert stap voor stap de juiste software, je stelt de software op de juiste manier in en je zet een werkomgeving op. Tevens ontdek je hoe een webpagina in elkaar zit en maak je de allereerste webpagina.

Hoofdstuk 3: Basis elementen
In hoofdstuk 3 worden de basiselementen aan je onthuld, je ontdekt hoe je tabellen kunt maken en verschillende lettertypes kunt gebruiken. Ook ontdek je hoe je kunt linken naar verschillende pagina's, hoe opsommingen en lijsten werken en onthul ik voor het eerst hoe je afbeeldingen op je pagina kunt gebruiken.

Hoofdstuk 4: De wereld online
In hoofdstuk 4, onthul ik hoe een website op het internet komt, waar je zelf je online ruimte kunt aanvragen en hoe je een naam (www.jounaam.nl) aan je website koppelt. Je ontdekt hoe je bestanden op het internet kunt zetten en je zet je eerste pagina op het internet zodat heel de wereld jou pagina kan bezoeken.

Hoofdstuk 5: Over de opmaak
In hoofdstuk 5 ga ik in op de opmaak van je pagina. Je maakt kennis met stylesheets en hoe de wetten van het stijlen werken. Verder ontdek je hoe secties werken, je deze kunt positioneren en hoe het box-model werkt. Daarnaast onthul ik een aantal opmaakstijlen en leer je op welke schermresolutie je website gemaakt moet worden.

Hoofdstuk 6: Het bouwen van je eerste website.
In hoofdstuk 6 maak jij de eerste echte volledige website die er helemaal "gelikt" uitziet. Je ontdekt hoe je een achtergrond kan laten verlopen met verschillende kleuren. Ik onthul je hoe je de hoeken van secties kunt afronden en hoe je een schaduw kunt toevoegen. Verder ontdek je hoe je de website het beste kan indelen en maak je een menu.

Hoofdstuk 7: Uitbreiden van je website door middel van templates
In hoofdstuk 7 ontdek je hoe dynamische pagina's werken en hoe je sjablonen (templates) kunt maken om deze in andere pagina's weer te gebruiken. Zo kun je de basis van je website in elke pagina gebruiken zonder deze steeds opnieuw te hoeven maken. Ook wordt de website uit hoofdstuk 6 uitgebreid met meerdere pagina's.

Hoofdstuk 8: Extra's
In dit laatste hoofdstuk geef ik je extra technieken om je pagina nog mooier te maken. Ik onthul je een grote bron van plaatjes en icoontjes. Verder ontdek je een techniek om zelf knoppen naar eigen smaak te maken. Ook geef ik je diverse extra technieken die je in je pagina kunt gebruiken. Je ontdekt hoe diverse Social Media plugins, zoals een Twitterwidget, Facebook Like button en een YouTube filmpje in je website kunt integreren. Als laatste geef ik je verschillende hulpmiddelen die je voortaan de mogelijkheid geven om je website nog sneller te kunnen maken.
Waarom deze cursus....
 •  Het bouwen van websites is tof!
 •  Je kunt direct beginnen
 • Je hoeft geen expert te zijn
 •  Je hoeft geen dure software aan te schaffen
 •  Alles is in eenvoudige "Jip en Janneke" taal omschreven
 •  Je kunt het e-book op de computer, smartphone en e-reader lezen!
 •  Je hoeft geen dure reclamebureaus in te huren
 •  Je ontdekt hoe je een hele website kunt maken.
 •  Je kunt met deze kennis veel geld verdienen.
Begin beslist niet aan deze cursus als je...
 •  niets wilt leren!
 •  liever ouderwets wilt blijven
 •  Geen geld wilt verdienen met internet
 •  Bang bent om te investeren in je toekomst
 •  Denkt dat je dit allemaal al weet
 •  Denkt dat het je toch niet gaat lukken
Geen enkel risico

Weet je niet helemaal zeker of het e-book "Complete cursus website bouwen" wel wat voor je is? Met de 30 dagen niet goed, geld terug garantie. Loop je geen enkel risico.
Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn met mijn Cursus? Dan doe ik niet moeilijk en krijg je direct je geld terug.


Als je vandaag besluit om dit e-book te ontvangen, krijg je de volgende extra's:
Bonus 1: De gids online geld
In de gids “online geld” ontdek je hoe je met reclame op je website geld kunt verdienen. Je ontdekt welke reclamebureaus er zijn en hoe je daar makkelijk binnenkomt. Ook ontdek je hoe je Google kunt gebruiken om geld te verdienen.

Een website met veel bezoekers verander je met deze informatie in een geld machine. De gids Online Geld ontvang je tijdelijk als Bonus bij het E-book "Complete Cursus Websites Bouwen".

* Je ontvangt deze 30 dagen na het e-book, zodat alle focus naar het bouwen van websites gaat.


Bonus 2: Toegang tot de Exclusieve facebookgroep
Tijdelijk krijg je exclusieve toegang tot de besloten facebookgroep van HoeBouwIkEenWebsite.nl, ter waarde van € 5,- per maand. Als je besluit om het e-book "Complete cursus website bouwen" vandaag nog te ontvangen dan krijg je dit lidmaatschap er 2 jaar bij.

Op de facebookgroep heb je toegang tot een hele hoop kennis van andere cursisten en experts. Je ontvangt hier tips en antwoorden op vragen tijdens je avontuur van het bouwen van websites.

Bonus 3: Levenslange updates van dit e-book
Tijdelijk krijg je exclusieve toegang tot de besloten facebookgroep van HoeBouwIkEenWebsite.nl, ter waarde van € 5,- per maand. Als je besluit om het e-book "Complete cursus website bouwen" vandaag nog te ontvangen dan krijg je dit lidmaatschap er 2 jaar bij.

Op de facebookgroep heb je toegang tot een hele hoop kennis van andere cursisten en experts. Je ontvangt hier tips en antwoorden op vragen tijdens je avontuur van het bouwen van websites.
Ik behoud me het recht voor om in de toekomst één of meer van de bovenstaande bonussen offline te halen, of de prijs van het product te verhogen!
Ontvang nu direct toegang tot de complete cursus
Tijdelijk investering van € 117,- inclusief BTW
 •  Ik ontvang naast het e-book: levenslange updates, toegang tot de exclusieve facebookgroep en de gids online geld.
 • Ik begrijp dat dit een tijdelijke aanbieding is en dat de prijs binnenkort verhoogd wordt.
 •  Ik snap dat ik het e-book direct kan downloaden en dat ik volledig toegang krijg.
 •  Ik weet dat ik mijn geld binnen 30 dagen kan terug krijgen, als ik niet tevreden ben.
Betaal veilig met:
Wat anderen zeggen:
Gerrie Legue uit Anna Paulowna (Nederland)
De complete cusus website bouwen laat je in enkele hoodstukken zien hoe je een goede basis moet leggen om een eigen website te bouwen. De leerstof wordt duidelijk uitgelegd.

Het mooie van deze cursus vind ik, dat je naar een eind product toe werkt. Niet van die losse elementen waar je niets aan hebt. Als je alles hebt gedaan, dan is het nog een beetje aan de layout werken en dan heb je een prachtige website.

Wat ik vooral heb geleerd is het maken van een goed menu, die binnen enkele minuten is aangepast op alle pagina's. Hier had ik in het verleden erg veel moeite mee. De cursus heeft mij goed opweg geholpen en inzicht gegeven in het bouwen van websites.

Met een leergierige groet,

Gerrie Legue
Anna Paulown.
Jeroen Balk uit Groenlo (Nederland)
Tot een week geleden waren de termen html code header en alle bewoordingen die te maken hebben met het bouwen van een website voor mij niet meer dan woorden waar ik de inhoud noch betekenis van kende. Na het aanschaffen van de cursus ben ik de documentatie eens gaan doornemen.

Door de erg duidelijke uitleg en goede illustraties kreeg ik er steeds meer zin in om door te gaan.

Ondertussen ben ik met de bouw bezig van mijn eigen website die naar verwachting eind februari compleet on line staat. Deze cursus is een ware must have voor iedere beginner. En de prijs ..... je zou je bijna afvragen of dat dit wel kan.

Groeten Jeroen Balk
Jeroen Balk
Janet van Velzen uit Waardenburg (Nederland)
Ik zat al een tijdje te denken om voor mezelf te starten, maar alles wat erbij komt kijken qua kosten hield me tegen. Ik ben 24 jaar en om een website te laten maken heb ik geen geld voor.

Tot ik deze cursus ging doen, inmiddels ben ik al over de helft en het is leuk, makkelijk en heel leerzaam! Na de cursus weet ik zeker dat ik zelfs mn website kan bouwen en helemaal naar eigen smaak kan inrichten zonder dat ik daarvoor onnodig geld heb uit moeten geven.

Het fijne is dat er levenslange updates bij zitten dus ik blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Groetjes Janet.
John van Vugt uit Dongen (Nederland)
Na de gratis cursus waarin Ruben in een zevental lessen de basisprincipes voor het bouwen van een eigen website had uitgelegd, was ik erg enthousiast geworden.
Ik twijfelde echter wel even om de complete cursus aan te schaffen, want is dat niet meer van hetzelfde? Toch maar aangeschaft en wat bleek ? De cursus begint met een korte herhaling van de gratis cursus ( één hoofdstuk ) .

In alle andere hoofdstukken krijg je volledig nieuwe informatie. Hij neemt je aan de hand mee totdat je zelf een volledig eigen website gebouwd hebt. Bovendien krijg je ook alle informatie hoe je die het beste op internet kunt zetten. De cursus is zijn geld meer dan waard . Het is voor mij een naslagwerk geworden waar ik nog jaren gebruik van zal maken.

John van Vugt. 
Leeftijd 66 jaar.
André Bennaars uit Vlissingen (Nederland)
Beste Ruben,

Ik zit sinds begin juli 2013 in de ww. Om niet in een zwart gat en daardoor in een isolement te vallen, heb ik op verzoek van een vriendin een website voor haar bedrijf gemaakt. Ik heb veel online afgekeken van andere websites en trucjes her en der vandaan gehaald.

Sinds kort heb ik de mogelijkheid gekregen om een klein deel van de cursus te bekijken die via www.cursuswebsitesbouwen.nl werd aangeboden. De opzet/uitleg vond ik heel verhelderend en daardoor besloten om de volledige cursus aan te schaffen.

De 2 websites die ik momenteel in beheer heb zijn door mijzelf "mobiel" gemaakt en ,wetende dat er zeker fouten in de data staan, wil ik met behulp van deze en mogelijk vervolgcursussen de sites optimaliseren. Dit geeft mij weer wisselgeld in toekomstige sollicitatiegesprekken.
Glenn van Raemdonck uit Beveren-Waes (België)
Beste Ruben,

Graag wil ik u via deze weg bedanken.

Voor ik aan u cursus begon had ik totaal geen ervaring met websites bouwen. Nu door u zeer goed te begrijpen cursus, is dit echter verleden tijd.

De reden waarom ik u cursus had aangekocht was om een website te kunnen maken voor mijn bedrijfje en omdat multimedia en alles wat er rondom beweegt mij erg interesseert. Zelf ben ik onder de indruk met wat ik op de dag van vandaag al heb kunnen bereiken met iets waar ik voorheen niks van af wist.

Hierbij hoop ik echter dat volgende cursussen van u snel zullen volgen. Graag zou ik meer wil leren over PHP, MySQL, e.d. om mijn website nog een fase hoger te tillen.
Meini Rikkert uit Stadskanaal (Nederland)
Ik vind het heerlijk om websites te bouwen en zoals jij het uitlegt kan het nooit misgaan of je moet zelf iets fout hebben gedaan. Ik kan het echt iedereen aanraden. Ik leer nog elke dag maar website bouwen wordt met de dag eenvoudiger.
Matthew v.d. Kroef uit Wilnis (Nederland)
Als eerst ben ik begonnen met standaard templates in Wordpress. Dit was leuk voor de start maar niet meer dan dat. ik wou meer. Via via ben ik aan een aantal boeken gekomen over websites bouwen, interessant ja, kon ik het begrijpen nee.

Uiteindelijk kwam ik uit bij cursus website bouwen. Ik besloot het product aan te schaffen. Enthousiast begonnen met lezen en ik merkte dat ik er eigenlijk vrij gemakkelijk door heen kwam. De opdrachten waren duidelijk omschreven en naar verloop van tijd zag ik dat ik steeds verder kwam.

Waar ik in de andere boeken over websites bouwen vaak vastliep omdat de stappen te groot waren of voor mij niet volgen had ik hier bij cursus website bouwen geen problemen bij. Makkelijk te volgen maar vooral geen onbegrijpelijke taal.

Ik ben inmiddels bezig met een haalbaarheidsonderzoek voor mijn afstudeeropdracht. Een onderdeel van het onderzoek zal zijn een enquête. Ik had kunnen kiezen om een van de vele online enquête tools te gebruiken, maar ik kies ervoor om me eigen website ervoor op te zetten. Dit staat professioneler en ik kan er op deze manier veel meer informatie uithalen.

Het grote verschil wat ik merk is dat ik nu weet wat ik doe in plaats van dat ik iets doe maar geen idee heb van wat ik doe.

Matthew v.d. Kroef
Wilnis


Ronald Don uit Vlaardingen (Nederland)
De Compelte Cursus Websites bouwen is wat mij betreft een nuttige cursus voor zowel beginners als ook iets meer ervaren website bouwers. Simpel en duidelijk beschreven waardoor het voor iedereen te volgen is en stapsgewijs een website gemaakt kan worden (je ziet het ontstaan!).

Ook de uitleg over PHP en het maken van een CSS stylesheet (waar ik meer van wilde weten) maken het duidelijker voor iedereen die dit wil gebruiken.

Kortom, als je zelf een website wil leren maken is dit de juiste cusus!

Ronald Don
Daniel Bremer uit Kampen (Nederland)
Hallo Ruben,

Graag wil ik je hartelijk bedanken voor de fijne lessen. Na de 7 gratis lessen was het voor mij een grote uitdaging om verder te gaan.

De lessen waren makkelijk en duidelijk te volgen met voorbeelden erbij. Iedere vrije uur na mijn werk overdag besteedde ik aan de opdrachten.Dit ging soms door tot ver in de nacht.
Inmiddels heb ik het lesboek na ongeveer 4 weken helemaal uit gekregen.Heb ermee geëxperimenteerd, er onderdeeltjes bij gevoegd en het gepimpt. Dit blijf ik ook met regelmaat doen.

Misschien leuk om het eindresultaat te zien? http://www.websitedaan.host-ed.me

Als er vervolglessen komen, dan hoor ik dat graag. Nogmaals hartelijk bedankt dat je dat met ons wilt delen.

Hartelijke groet,

Ðaniel Bremer
Kampen.
Kees Willeboordse uit Noord-Scharwoude (Nederland)
Op een leeftijd van 73 jaar besloot ik een campinghouder van een kleine camping, waar we al enige jaren een seizoenplaats hadden, te helpen met het maken van een nieuwe website.

Ik kwam er al gouw achter dat de jaren niet stil gestaan hadden. Hoewel ik het laatste deel van mijn werkzaam leven als programmeur/systeembeheerder, bij een waterschap, nu meer dan 10 jaar geleden had afgesloten, voelde ik mij als een kip in een vreemd pakhuis bij de eerste poging een website in elkaar te knutselen.

Via wat snuffelen op internet kwam ik de website van Ruben Harms tegen. Hoewel ik in eerste instantie wat wantrouwig was, immers het internet wordt niet als erg betrouwbaar gekenmerkt, heb ik toch besloten de aangeboden cursus aan te schaffen.

En daar heb ik geen spijt van gekregen.
Hoewel ik al enige kennis had op het gebied van maken van website's, was deze cursus uitstekend geschikt om mijn kennis, die als ver weg gezakt was in die 10 jaar, weer nieuw leven in te blazen en weer te update naar het huidige niveau wat nodig is om een website te maken.

In de cursus wordt alles op prettige en duidelijk manier uitgelegd met voldoende voorbeelden. Ik hoop dan ook dat het vervolg op de cursus niet lang op zich laat wachten.

Kees Willeboordse
John Bouvrie uit Maastricht (Nederland)
Hallo beste Ruben,

Ik ben met enige scepsis aan de cursus websites bouwen begonnen en moet zeggen dat ik na de tweede les helemaal verknocht ben geraakt aan de cursus. Het leest zo gemakkelijk dat zelfs een leek als ik het nog begrijp. Ik ben een man van 65 jaar en heb helemaal geen ervaring met html. Met veel plezier kijk ik uit naar mijn eerste eigengemaakte website en zal hem dan ook aan je mailen.

Oprecht hoop ik dat je verder gaat met het maken van zulke mooie en begrijpelijke cursussen en dat er meerdere mensen zijn die deze cursus gaan volgen.

Mochten er vervolglessen komen, dan hoor ik dat graag. Heel veel dank dat je dat met ons wilt delen.

Met vriendelijke groeten,

John Bouvrie
Joris Takens uit Warmenhuizen (Nederland)
Hoi Ruben,

Ik ben momenteel bij het onderdeeltje tabellen beland en wil graag een heel groot compliment geven over hoe duidelijk alles is uitgelegd. Ik heb dit 2 jaar geleden in 4 HAVO op school ook gehad bij het vak informatica, maar dit is zo duidelijk allemaal dat ik het dit keer wel begrijp!


Groeten,

Joris
Harry Truyman uit Beveren-Waes (België)
Ruben,

Het is ongelooflijk hoe U mij in uw cursus begeleid, stap voor stap naar een mooie website.

Een vriend van mij, een journalist zou graag een soort van nieuwsbrief on-line publiceren. Ik heb hem een voorstel gedaan om het bij wijze van oefening de website voor hem te maken. Ondertussen had hij al een professionele webontwikkelaar ingeschakeld. Maar dat houd mij toch niet tegen om het idee verder uit te werken.

De teksten zijn niet actueel en de foto's heb ik van het internet gedownload.

ik heb die vrijheid genomen daar deze website toch niet gepubliceerd word, graag nodig ik u uit toch een kijkje te nemen via de link www.nicktruyman.host-ed.me. Dit is het begin, ik ben zeker dat ik via uw cursus tot een mooi resultaat zal komen.

groetjes,

Harry Truyman
Cees de Wilde uit Monnickendam (Nederland)
Ruben,

Ik heb met veel interesse de cursus websites bouwen gevolgd. Ik ben 68 jaar en heb meer dan 40 jaar ervaring in de automatisering. Ik ben in 1960 begonnen met de IBM 1410 en Bull GE machines, dat waren toen de grote mainframes (met 8k en 16k geheugens) tot mijn laatste project; het internetbankieren van de ABN AMRO (daar was ik projectleider). Toen deze geïmplementeerd was, ben ik gestopt met werken (Vut).

Ik feliciteer je met deze begrijpelijke cursus, ik zelf gebruik voor de bedrijven van mijn schoonzoons namelijk Joomla en heb ze nu zover dat zij het zelf kunnen doen, zodat ik echt met pensioen kan gaan.

Op dit moment ben ik bezig als system engineer samen met mijn kleinzoon. Mijn hart gaat toch uit naar het bouwen van websites via HTML. Zoals jij het op papier hebt gezet, is het beter en begrijpelijker dan een cursus van een instituut als bijvoorbeeld NHA! Ik wens je veel succes met jouw carrière.

Met vriendelijke groeten,

Cees de Wilde
Jac Plaatsman uit Vlodrop (Nederland)
Hallo Ruben,

Ik heb wel eens met de gedachte rondgelopen om een website te maken voor onze biljartclub. Maar ik schrok toen ik weleens met mijn rechtermuis op een website klikte en daarna op bron weergeven. Dit heeft mij een tijdlang ervan weerhouden om mij hierin te gaan verdiepen.

Met mijn pensioen in zicht ben ik toch maar eens op internet gaan zoeken en jouw cursusinformatie sprak mij aan. Ik heb de complete cursus aangeschaft en kan nu in mijn eigen tempo de stof doornemen. Ik ben een echte computer leek. Echter zonder problemen ben ik bijna bij hoofdstuk 4 aanbeland. Dit gaat mij lukken. Mijn dank.

Met vriendelijke groeten,

Jac Plaatsman
Jos van Nuffelen uit Geel (België)
Hallo Ruben,

Eerst en vooral, dus vooral, wil ik Je bedanken voor Je duidelijke lessen!!! (Hoera).
Tevens ook dat Je mij hebt uitgekozen als Je leerling.

Tot en met hoofdstuk 2 is alles dik in orde, en begin ik het langsom meer en meer te begrijpen, en er meer en meer zin in te krijgen. Aan hoofdstuk 3 ben ik nog niet begonnen mede doordat het zondag was en dat is voor mij ook familiedag. Hoofdstuk 3 zal voor mij ook wat langer duren denk ik, maar ik denk dat zulks, gezien mijn lage scholing, en op de vooravond van mijn 85e (vijf en tachtigste), wel mag!!! In ieder geval ik beleef er veel plezier aan, en zal nu hopelijk eindelijk wat kunnen doen met mijn hostadres: vannuffelen.net;

Ruben nogmaals veel dank en groetjes.
Jos van Nuffelen
Ronald uit Assen (Nederland) 

Die video uitleg van jou is top kerel! Duidelijk en begrijpelijk! Ik ben blij voor iedereen die dit mee mag maken. Ik ben vol lof over de uitleg en ik heb een paar vrienden verteld over hoe jij het doet, ze hebben bekeken en zeggen dat ze er ook iets mee gaan doen. Ik hoop dat ze zich snel aanmelden.

Ik ben nu aan het controleren van web pagina's en doe het nu nog voor niets maar door jou uitleg wordt het wel makkelijker ga vooral zo door.

Heel veel geluk voor je en ga vooral zo door
Veelgestelde vragen
Kan ik met deze cursus een volledige website maken?
Ja, in deze cursus leer je een volledige website maken.
Is dit e-book ook geschikt voor Windows?
Ja, het e-book is geschikt voor Windows, Mac en Linux
Is dit e-book ook geschikt voor Mac?
Ja, het e-book is geschikt voor Mac, Windows en Linux
Is dit e-book ook geschikt voor Linux?
Ja het e-book is ook geschik voor Linux, echter gezien het aantal linux distributies wordt het installatieprocess van de software niet besproken, maar aangezien je linux gebruikt, ga ik er vanuit dat dit geen probleem moet zijn.
Ik woon niet in Nederland, kan ik het e-book dan wel bestellen?
Ook mensen buiten Nederland kunnen dit product bestellen, speciaal voor Belgische klanten accepteren wij MisterCash. Verder kunnen klanten buiten Nederland en België betalen met PayPal of Creditcard.
Heb ik technische kennis nodig voor het maken van websites?
Nee, het e-book is speciaal ontworpen voor mensen die niet veel technische kennis hebben. Het maken van een website wordt in hele eenvoudige (Jip en Janneke) taal uitgelegd.
Is het betalen online wel veilig?
Online betalen op cursuswebsitesbouwen.nl is uiterst veilig. We maken gebruik van een 256-bits gecodeerde verbinding waardoor kwaadwillende gebruikers uw gegevens niet kunnen onderscheppen. Je kunt de beveiligde verbinding herkennen aan het slotje in je adresbalk.
Heb ik ook garantie bij de aankoop van dit e-book?
Ja, bij de aankoop van dit e-book ontvang je 30 dagen tevredenheidsgarantie, mocht het toch niet helemaal zijn wat je had verwacht, dan krijg je het geld terug, zonder opgaaf van reden. Stuur mij een mailtje op info@cursuswebsitesbouwen.nl en je krijgt het geld zo snel mogelijk teruggestort.
Hoe krijg ik mijn geld terug als ik niet tevreden ben?
Als je met PayPal betaalt krijg je een zogenaamde "refund" waardoor het geld weer op je PayPal rekening wordt teruggestort. Voor alle andere betalingsmethodes geldt dat het per overboeking wordt teruggestort.
Hoe kan ik betalen?
Je kunt de betaling uitvoeren met een van de volgende onderstaande betalingsmethodes:

iDeal: ABN Amro, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Knab, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot Nankieren, Bunq, 
MisterCash
PayPal
Creditcard: Visacard, Mastercard, American Express, Discover (via PayPal)
Is het e-book wel geschikt voor mij?
Het e-book is geschikt voor elk niveau, of je nou wel of geen technische kennis hebt.
Kan ik dit e-book ook op een iPad, tablet of e-reader lezen?
Het e-book is in principe geschikt voor elk apparaat dat PDF documenten ondersteunt. Het lezen van het e-book kan niet alleen op de Computer maar ook op een iPad, tablet, e-reader of smartphone.
Hoe ontvang ik het e-book.
Je ontvangt na de betaling een downloadlink waar je het e-book direct kunt downloaden, je kunt dus meteen aan de slag.
Hoe kan ik het e-book openen.
Je kunt het e-book openen met Adobe Reader, deze kun je hier downloaden. Op je iPhone en iPad kun je Adobe Reader downloaden in de Appstore. Op een Android tablet of smartphone kan dit in de Google Play Store.
Moet ik per se een Facebookaccount hebben voor deze cursus?
Nee, een Facebookaccount is alleen nodig als je gebruik wilt maken van de exclusieve Facebookgroep waarin je vragen aan experts en medecursisten kunt stellen. Voor de cursus zelf heb je geen Facebook nodig.
Hoe ontvang ik de updates van het e-book?
Telkens als er een nieuwe update is van het e-book ontvang je een downloadlink per mail. Het is wel belangrijk dat je ingeschreven blijft voor het ontvangen van e-mails.
Wanneer ontvang ik het e-book?
Je ontvangt het e-book direct na de betaling.
Is het e-book persoonsgebonden?
Ja, iedere e-book bevat een persoonlijke identificatiecode waaraan de koper is te herkennen. Het is niet toegestaan om het e-book te kopieren of te verspreiden aan derden.
Kan ik ook per overboeking betalen?
Nee, er wordt momenteel wel gewerkt aan een overboekingsmethode maar tot die tijd kun je alleen betalen met de volgende betalingsmethodes:


iDeal: ABN Amro, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Knab, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot Nankieren, Bunq, 
MisterCash
PayPal
Creditcard: Visacard, Mastercard, American Express, Discover (via PayPal)
Met vriendelijke groeten,


Ruben Harms 
Cursuswebsitesbouwen.nl
Copyright Hoot Marketing B.V. - 2017